Om os

Læs her om netop hvorfor du burde vælge Svane Rens som dit lokale renseri.

Svanen er hele Danmarks nationalfugl og ikke mindst vores kendetegn her hos Svane Rens: Den symboliserer både renhed samt bevidsthed om naturen omkring os, hvilket er præcis, hvad vi arbejder hen imod! Kombiner dette med mere end 20 års erfaringen i branchen, og så får man den kvalitet og ekspertise, som vi i dag har kunnet opnå på markedet.

Kvaliteten kommer altid i første række hos os, og det afspejles i alt,hvad vi foretager os. Det betyder blandt andet, at vi kun bruger den allernyeste teknologi og udstyr, der sikrer os, at vi behandler tekstilerne både skånsomt og miljøvenligt i rensningsprocessen. Gennem miljøvenlig vask sikrer vi dermed ikke kun rensning af tøj, men også for en ren samvittighed!

Vi har en lang række forskellige services tilknyttet vores renseri, og du kan læse om dem lige her på siden. Hvis du skulle ske, at du ikke finder det, du leder efter her, så er du altid velkommen til at komme forbi forretningen eller give os et kald. Vores serviceniveau er altid i top, og vi garanterer, at du går glad herfra.

Vi glæder os til at se dig i butikken!

Ring til os

+45 39 6790 72

Find os her

Søborg Hovedgade 221,

2860 Søborg

Mail os

info@svanerens.dk

Åbningstider

Man-Fre: 09:00-17:30

Lør: 10:00-13:00